Braziliaans Portugees

Schrijf je nu in! Neem dan contact met ons op.

Bem-Vindo biedt u

de volgende mogelijkheden

Online lessons

Het talencentrum ondersteunt duurzaamheid door het promoten van een e-learning methodiek; cursisten kunnen een studieboek kopen, maar ze kunnen in plaats daarvan ook een wachtwoord kopen en hun lesmateriaal downloaden. Op deze manier hoeven zij slechts een laptop of tablet mee te nemen naar de les. Daarnaast kunnen we onze klanten op deze manier ook faciliteren als ze onderweg zijn, op bijvoorbeeld een zakenreis.

Groepen

De groepslessen worden aan minimaal 4 cursisten gegeven. U wordt ingedeeld op basis van uw niveau: beginner, half-gevorderd of gevorderd. U kunt kiezen voor een Snelcursus of een Reguliere Cursus. De snelcursus duurt 5 weken en u krijgt 4 uur les per week. Tijdens de Reguliere Cursus krijgt u 2 uur les per week gedurende 10 weken.
De totale kosten van de reguliere cursus 20 uur : 300.00€, exclusief materiaal (boek).

Vip – Privélessen

Privéles voor maximaal 2 personen. Het gaat om een totaal van minimaal 10 lessen van 1,5 of 2 uur per week. Dit laatst kunt u zelf kiezen. Tijdens uw intakegesprek wordt het niveau van de les bepaalt en stelt u samen met een taaltrainer een cursusprogramma op maat samen.

DEN BOSCH

Begin week 05-Online aanmelden tot week 04
300€ per student exclusief materiaal,
20 uur in totaal, 2 uur per week
Local: BBS Boschveld Zernikestraat 2
• Groep Basic I – Maandag,Woensdag 10–12u
• Groep Basic level II – Maandag,Woensdag 13–15u
• Groep Intermediate I – Dinsdag 10–12u
• Groep Intermediate II – Dinsdag 13–15u

TILBURG

Begin week 05-Online aanmelden tot week 04
300€ per student exclusief materiaal,
20 uur in totaal, 2 uur per week
Local: Sinopelstraat 1 MFA Het Kruispunt
• Groep Basic I – Dinsdag,Donderdag 9:30–11:30u
• Groep Basic level II – Dinsdag,Donderdag 13–15u
• Groep Intermediate I – Vrijdag 9:30–11:30u
• Groep Intermediate II – Vrijdag 13–15u

ROTTERDAM

Begin week 05-Online aanmelden tot week 04
300€ per student exclusief materiaal,
20 uur in totaal, 2 uur per week
Local: Westblaak 33 - 2de verdieping
• Groep Basic I – Maandag 9:30–11:30u
Maandag,Woensdag 19-21u 
• Groep Basic level II – Maandag 13–15u
Maandag,Woensdag 19-21u
• Groep Intermediate I – Vrijdag 9–11u 
Maandag,Woensdag 19-21u
• Groep Intermediate II – Vrijdag 13–15u

Celpe -Bras

Voorbereidingstrainingen voor het taalvaardigheidsexamen Celpe -Bras.
Deze training wordt zowel privé als in groepen gegeven, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en hun individuele niveau. Wij bieden u een cursus op maat aan op basis van uw niveau, wensen en beschikbaarheid. Dit examen is geschikt vanaf niveau B1.Wilt u in Brazilië gaan studeren en/of werken, dan heeft u het Celpe – Bras diploma nodig. Sommige bedrijven vragen om dit diploma als bevestiging van uw kennis van de Portugees taal.

Wilt u meer informatie over dit examen? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u helpen.

In-company

We stellen samen met u een trainingsprogramma op maat samen dat is afgestemd op de behoeften en wensen van het bedrijf en de deelnemende cursisten. Voorafgaand aan de training bespreken we de specifieke wensen voor de training met u en bepalen we de gezamenlijke doelen.Vervolgens spreken we met iedere deelnemer afzonderlijk om hun individuele niveau en leerdoelen te bepalen. Bij het vaststellen van het uiteindelijke trainingsprogramma zoeken wij altijd naar een balans tussen het behalen van de gezamenlijke doelen en de individuele doelen van de deelnemers.

Interesse? Vraag dan een offerte aan voor een in-companytraining of groepstraining. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een intakegesprek te plannen.

Masterclass

Dit is een zeer intensieve cursus gericht op cursisten die al een goede basiskennis van het Portugees hebben en die hun niveau verder willen verbeteren. De cursus bestaat uit 25 uur taaltraining verdeeld over 5 dagen. U kunt zelf de intensiteit van uw training bepalen.

Methodiek

Bem-vindo biedt haar cursisten dynamische trainingen door gebruik te maken van de Braziliaanse taal en cultuur. We promoten relaxte communicatie, prettige leersituaties en practische activiteiten om de cursisten de mogelijkheid te bieden zich te ontplooien.

Virtuele lessen

Tijdens de cursus volgen de cursisten een webinar dat gegeven wordt door een van onze partnerscholen in Brazilië. Op deze manier kunnen de cursisten hun reeds opgedane kennis oefenen met een andere native speaker dan de leerkracht, zodat ze de verschillende accenten in de Braziliaans-Portugees taal leren herkennen, aangezien Brazilië veel verschillende dialecten heeft.

Braziliaanse gast

Tijdens een van onze lessen is er weer een andere native speaker uit Brazilië aanwezig om te praten met onze cursisten.

We bieden verder nog het volgende:

Workshops met betrekking tot de Braziliaanse cultuur en geschiedenis.

Tijdens deze workshops komen verschillende thema’s aan bod. De workshops worden elk semester aan een kleine groep deelnemers aangeboden (kosten verkrijgbaar op aanvraag)

Lezingen over actuele en interessante onderwerpen.

De lezingen zullen worden gehouden door professionele gasten met diverse achtergronden. De lezingen worden een keer per jaar aangeboden aan een kleine groep deelnemers.

Conversatielessen

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Cursusaanbod

Gaat u naar Brazilië? Of naar een ander land waar Portugees de voertaal is? Spreekt u al Portugees , maar wilt u het nog beter leren  verstaan, spreken en schrijven?

Of u nu naar het buitenland gaat om een studie te volgen, stage te lopen, voor een vakantie of voor een zakenreis, de taaltrainers van Bem – Vindo kunnen u uitstekend helpen. Onze trainers zijn allemaal native speakers en verzorgen de lessen met passie.

Tijdens een intakegesprek bespreken wij samen met  u  welke leerdoelen u heeft en hoe u deze het beste kunt bereiken. Vervolgens stellen wij op basis hiervan uw taalcursus Portugees samen. Bij ons worden alle cursussen op maat gemaakt en dus toegespits  op onze cursisten.

Het intakegesprek bieden wij u kostenloos aan. Daarnaast worden er ook geen administratiekosten berekent. U betaalt dus alleen voor de cursus en het cursusmateriaal.

Volg ons