Engelse cursussen op alle niveau’s

Bem-Vindo biedt u

de volgende mogelijkheden

Online (via Skype of Hangout)

Privéles voor een cursist. Het gaat om een totaal van minimaal 10 lessen van 1 of 1,5 uur per week. Dit laatste kunt u zelf kiezen. Flexibele tijden. Tijdens uw intakegesprek wordt het niveau van de les bepaald en stelt u samen met een taaltrainer een cursusprogramma op maat samen. Prijs €25 per uur.

Vip – Privélessen

Privéles voor maximaal 2 personen. Het gaat om een totaal van minimaal 10 lessen van 1,5 of 2 uur per week. Dit laatste kunt u zelf kiezen. Tijdens uw intakegesprek wordt het niveau van de les bepaald en stelt u samen met een taaltrainer een cursusprogramma op maat samen. Prijs op aanvraag.

Conversatielessen

De groepen voor onze conversatielessen bestaan uit 6-10 leerlingen die wekelijks hun Engelse spreekvaardigheden kunnen oefenen. Onze groepen bieden aan leerlingen een kans om het vertrouwen in hun spreken te verbeteren en andere mensen te ontmoeten die Engels leren.
Onderwerpen die behandeld worden in de gespreksgroepen zijn de Engelse cultuur, vakantie, uitdrukkingen, gezegden, situaties uit het dagelijkse leven.Onze gespreksgroepen richten zich vooral op het luisteren en spreken, maar ook lezen en schrijven komen aan bod. Prijs op aanvraag.

Zakelijk Engels

Privéles of in een groep in company. Het gaat om minimaal 10 lessen van 1,5 of 2 uur per week. Tijdens de cursus leren de studenten zakelijke uitdrukkingen, verbeteren ze hun formele spraakgewoonten, ontwikkelen ze hun schrijf- en luisterkwaliteiten door middel van teksten met specifieke woordenschat.
Tijdens het intakegesprek wordt het niveau van de cursus bepaald en samen met een taaltrainer een programma op maat opgesteld. Prijs op aanvraag.

Engels op reis

Privéles voor maximaal 2 personen. Het gaat om een totaal van minimaal 10 lessen van 1,5 of 2 uur per week. De leerlingen leren uitdrukkingen voor tijdens het reizen, verbeteren hun communicatie, ontwikkelen hun luistervaardigheid door middel van videos en conversaties met specifieke woordenschat.
Tijdens uw intakegesprek wordt het niveau van de les bepaald en stelt u samen met een taaltrainer een cursusprogramma op maat samen. Prijs op aanvraag.

Betrokkenheid, flexibiliteit en efficient werken staan bij ons hoog in het vaandel! Bem-vindo biedt haar cursisten dynamische trainingen door gebruik te maken van de Nederlandse taal en cultuurTijdens de modules die afgestemd worden op de wensen van onze klanten, bieden wij een effectieve lesmethode.

  • Online (via Skype of Hangout)
  • VIP privélessen
  • Conversatielessen
  • Zakelijk Engels
  • Engels op reis

Engels leren begint bij Richmond.

Richmond werd opgericht in 1992 in Londen – Engeland. Het is een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand totaalpakket voor anderstaligen om Engels te leren. Richmond bestaat in meer dan 20 landen in Europa en in Amerika.
Richmond heeft een compleet pakket voor kinderen, tieners, volwassenen – zakelijk, conversatie en voor op reis.

Jeugd / Volwassenen

  • New framework
  • New American framework
  • English Express

Zakelijk

  • Business Express
  • At work

Volg ons