Nederlands als Tweede taal

Een cursus Nederlands is voor iedereen of je nu net in Nederland bent of hier geboren en getogen bent! Je maakt jezelf
de Nederlandse taal op jouw eigen niveau machtig.

Bem-Vindo biedt u

de volgende mogelijkheden

Online (via Skype of Hangout)

Privéles voor een cursist. 20 uren, 3 uur per week (2 x 1,5 uur). Flexibele lestijden. Begin van de les: in overleg. Tijdens uw intakegesprek wordt het niveau van de les bepaald. Lesmateriaal online, eventueel te bestellen. Prijs €25 per uur.

VIP – Privélessen

Privéles voor maximaal 2 personen. 10 weken, 20 uur les, lessen van 2 uur per week, (eventueel 2 x 1uur). Dit laatste kunt u zelf kiezen. Tijdens uw intakegesprek wordt het niveau van de les bepaald. Prijs 20 uur – €37,50 per uur.
Extra tijd voor studie en huiswerk minimaal 4uur per week.

Conversatielessen

De groepen voor onze conversatielessen bestaan uit 6-10 leerlingen die wekelijks hun Nederlandse spreekvaardigheden kunnen oefenen. Onze groepen bieden aan leerlingen een kans om het vertrouwen in hun spreken te verbeteren en andere mensen te ontmoeten die Nederlands leren.
Onderwerpen die behandeld worden in de gespreksgroepen zijn de Nederlandse cultuur, vakantie, uitdrukkingen, gezegden, situaties uit het dagelijkse leven (de bank, het postkantoor, het spreken met de buren, doktersbezoek…)
Onze gespreksgroepen richten zich vooral op het luisteren en spreken, maar ook lezen en schrijven komen aan bod. Prijs op aanvraag.

Voorbereidingstrainingen voor NT2 Staats Examen

Deze training wordt zowel privé als in groepen gegeven, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en hun individuele niveau. Wij bieden u een cursus op maat aan op basis van uw niveau, wensen en beschikbaarheid. Dit examen is beschikbaar vanaf niveau B1 ( zie kader1). Prijs op aanvraag.
Wilt u meer informatie over dit examen? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u helpen.

VIP – privélessen – semi-intensief

Dit is een zeer intensieve cursus gericht op cursisten die al een goede basiskennis van het Nederlands hebben en die hun niveau verder willen verbeteren. De cursus bestaat uit 20 uur taaltraining verdeeld over 5 weken, 4 uur per week. U kunt zelf de intensiteit van uw training bepalen. Prijs 20 uur – €48,50 per uur.

Betrokkenheid, flexibiliteit en efficient werken staan bij ons hoog in het vaandel! Bem-vindo biedt haar cursisten dynamische trainingen door gebruik te maken van de Nederlandse taal en cultuurTijdens de modules die afgestemd worden op de wensen van onze klanten, bieden wij een effectieve lesmethode.

  • Online (via skype of Hangout)
  • VIP – privélessen
  • Conversatielessen
  • Voorbereidingstrainingen voor het taalvaardigheidsexamen

Nederlands als tweede taal leren begint bij CODE Plus.

CODE Plus is een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand totaalpakket voor hoogopgeleide anderstaligen om Nederlands als tweede taal te leren. De cursus leidt op van ERK-niveau 0 tot en met B2 (Staatsexamen programma II).

De opbouw van CODE Plus

De NT2-methode CODE Plus bestaat uit vier niveaustappen:
Deel 1: niveau 0 tot A1
• Deel 2: niveau A1 tot A2
• Deel 3: niveau A2 tot B1 (Staatsexamen I)
• Deel 4: niveau B1 tot B2 (Staatsexamen II)

thiememeulenhoff-logo                 logo da loja online para comprar livro de holandes

gride

Volg ons