dfsdff

Interactieve, leuke en effectieve

cursus Portugees of cursus Engels voor kinderen!

Interactieve activiteiten

De cursus voorziet de student van interactieve activiteiten met de Portugese of de Engelse taal, gericht op de speelse en dynamische praktijk van de vier vaardigheden in het gebruik van het didactisch materiaal “Elefante Letrado”. Het gebruik van het didactisch materiaal “Elefante Letrado” vergemakkelijkt het voor de kinderen om te wennen aan het luisteren naar de Portugese of Engelse taal, de fonetiek, de expressies en het associëren met mensen die altijd met hen in die taal communiceren.

De methodologie van de cursus Portugees of Engels voor kinderen

De methodologie van de cursus Portugees of cursus Engels voor kinderen van het TalenCentrum Bem-vindo, is gebaseerd op een communicatieve aanpak, waar het kind op een natuurlijke en spontane manier leert met behulp van het materiaal van “Elefante Letrado”, dat toegang geeft tot een digitale, en interactieve bibliotheek. De boeken komen met audio materiaal en er zijn verschillende soorten activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met het materiaal van Elefante Letrado ontwikkelt de leerling alle vier vaardigheden die nodig zijn om een taal te leren. Elke leerling krijgt een wachtwoord voor de website en heeft zo toegang tot de boeken en de oefeningen. Alle activiteiten worden begeleid door leerkrachten, maar ook door ouders en/of verzorgers. Daarnaast zijn er ook recreatieve activiteiten zoals spelletjes, games en muziek. Om de twee maanden zal er een speciale les worden georganiseerd waarbij de leerlingen muziek-, dans-, kook- en/of sport activiteiten uitvoeren, alles gebaseerd op thema’s die behandeld zijn tijdens de lessen.

Duur van de cursus

1 – 1,5 uur per week
Prijs €12,70 per uur
maandelijks 4 uren (4-6 jaar)
maandelijks 6 uren (7-9 jaar)
maandelijks 8 uren (10-12 jaar)

Groepen ingedeeld per leeftijd

bv kids 1 (4-6 jaar); 1 uur les
bv kids 2 (7-9 jaar); 1,5 uur les
bv kids 3 (10-12 jaar); 2 uur les

Locatie :Tilburg-Kruispunt

Woensdagmiddag – vrijdagmiddag
Zaterdag (ochtend of middag)
Speciale tijden: maandag-dinsdag-donderdag (16h – 18h)

Locaties voor de cursus

Waalwijk
Breda
Dordrecht
Den Bosch begint: week 5, Woensdagmiddag 14u-15u

Rotterdam begint: week 5, woensdagmiddag 14u-15u en 15:30-16:30u

Inschrijvingen open

Vergadering met de ouders en/of verantwoordelijken:

De eerste ontmoeting met de ouders en/of verzorgers zal plaatsvinden vóór het begin van de cursus Portugees of Engels voor kinderen. De ouders van de leerlingen van alle groepen nemen deel aan een algemene presentatie, waarbij zij alle informatie over de methodologie, materialen en procedures zullen ontvangen. Elke familie ontvangt aanwijzingen en hints hoe het beste de ontwikkeling met betrekking tot het onderwijs in het Portugees te volgen, evenals informatieve teksten over tweetaligheid.
Aan het einde van het semester, zal er een andere bijeenkomst gehouden worden, met een speciaal programma: een voordracht van de kinderen, spelletjes, muziek en typisch Braziliaans eten.
Ouders die geïnteresseerd zijn in een persoonlijke en individuele uitleg over de vooruitgang en verdere details over de prestaties van hun kind tijdens de cursus, moeten vooraf een afspraak maken met de docent.

maobv

Opmerking:

De Cursus Portugees of Engels voor kinderen biedt mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en personen vanaf 16 jaar zijn welkom om deel te nemen als vrijwilliger (moeders, grootmoeders, tantes, ooms, neven en de Portugees sprekende gemeenschap).

Geïnteresseerden moeten een registratieformulier met persoonlijke gegevens en een vragenlijst invullen. Daarna, zal er een interview plaatsvinden met de kandidaat, inclusief theoretische en praktische activiteiten.

Binnen 7 werkdagen ontvangt de kandidaat een antwoord van het team van Bem-vindo Taalcentrum.

PartnerElefanteLetrado logo

Volg ons